ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη-επιχειρηματιών για τη χρηματοδότηση της «Αγιάς Σοφιάς»

ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη-επιχειρηματιών για τη χρηματοδότηση της «Αγιάς Σοφιάς»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε προ ημερών με επιφανείς επιχειρηματίες με σκοπό την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μια πολύ σημαντική συνάντηση έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με επιφανείς επιχειρηματίες για τη χρηματοδότηση της «Αγιάς Σοφιάς». Και τους ανέλυσε το σχέδιο του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αναπτύσσοντας παράλληλα και το πλάνο του για την αξιοποίηση της περιοχής η οποία αναμένεται να… πάρει τα πάνω της με την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο «Τίγρης» αναφέρθηκε στο πόσο θα βοηθήσει το μεγάλο έργο τον σύλλογο και την περιοχή, ενώ στάθηκε αρκετά στην βελτίωση της εικόνας του άλσους της περιοχής. Τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι θα πρασινίσουν όλοι οι χώροι πέριξ της «Αγιάς Σοφιάς».

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 80 εκατ.ευρώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να μην πάρει η ΑΕΚ δάνειο από τράπεζα, για να μην αντιμετωπίσει ότι και άλλοι σύλλογοι που ταλαιπωρούνται με υποχρεώσεις από διοίκηση σε διοίκηση με τις τράπεζες να… απειλούν.

Η «Αγιά Σοφιά» κατασκευάζεται από ίδιους πόρους, δημόσιους πόρους και από δωρεές (η μεγαλύτερη είναι του ίδιου του Μελισσανίδη) και πλαίσιο αυτό έγινε η ανάλυση προς τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συνδέσουν το όνομα τους με το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία της ΑΕΚ. Επιχειρηματίες κάθε βεληνεκούς και από κάθε κλάδο που αγαπούν την ΑΕΚ και βρίσκονται κοντά της τα τελευταία χρόνια με ακριβά εισιτήρια διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ