Οι Αλβανοί φοβούνται «νέο Ντουρμισάι» με τον Μπουλάρι!

Οι Αλβανοί φοβούνται «νέο Ντουρμισάι» με τον Μπουλάρι!

Ο Αλμπάν Μπούσι δεν χρησιμοποίησε τον 17χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού στα ματς της Κ21 με Τουρκία και Ανδόρα και στη γειτονική χώρα φοβούνται την... ΕΠΟ και την εθνική Ελλάδος.

«Ο Μπουλάρι είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για το αλβανικό ποδόσφαιρο και τέτοιου επιπέδου παίκτες πρέπει πάντα να τους οδηγούμε στην πρώτη ομάδα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο προπονητής της Κ21 της Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, θέλοντας να δείξει στους συμπατριώτες του πόσο σπουδαίο ταλέντο είναι ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού.

Ο 17χρονος επιθετικός έχει γαλουχηθεί στην «ερυθρόλευκη» ακαδημία, στην οποία βρίσκεται από το 2015, όταν σε ηλικία 14 ετών ήρθε στην Αθήνα από την Νάξο και τον τοπικό ΠΑΣ.

Από τότε μέχρι σήμερα βρίσκεται στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών και έχει περάσει από όλες τις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους του συλλόγου να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του και την ποδοσφαιρική του ποιότητα.

Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί με την ίδια ευκολία να προσφέρει λύσεις και στα δύο άκρα, παρότι είναι πανύψηλος και βλέπει τον κόσμο από τα 192 εκατοστά! Ο Μπουλάρι είναι αλβανικής καταγωγής, ωστόσο, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, ενώ έχει και ελληνική υπηκοότητα. Οι Αλβανοί πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και μάλιστα είχε αγωνιστεί με την Κ17 της γειτονικής χώρας. Συγκεκριμένα, είχε παίξει σε πέντε ματς με τα χρώματα της Αλβανίας και είχε σκοράρει 1 γκολ, στα προκριματικά του EURO 2018.

Οι Αλβανοί παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του και μάλιστα ο Αλμπάν Μπούσι τον είχε καλέσει στην Κ21 για τα παιχνίδι με Τουρκία και Ανδόρα. Ο Μπούσι, παρότι δεν τον χρησιμοποίησε ούτε στο ένα, αλλά ούτε στο άλλο παιχνίδι, θεωρεί τον Εμιλιάνο Μπουλάρι ως τον αντικαταστάτη του Φιορίν Ντουρμισάι, μετά την απόφαση του τελευταίου να επιλέξει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Το… άκυρο του Ντουρμισάι και ο τρόπος που εξελίχθηκε η υπόθεση του 22χρονου φορ δεν άρεσε καθόλου στον Μπούσι και στους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αλβανίας, οι οποίοι φοβούνται ότι ο στράικερ του Πανιωνίου δημιούργησε… δεδικασμένο!

Μάλιστα, φοβούνται πολύ ότι ο επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Φιορίν Ντουρμισάι και να επιλέξει και αυτός την Εθνική ομάδα ανδρών της Ελλάδας, αντί για την αντίστοιχη της Αλβανίας. Ο Μπούσι και οι συνεργάτες του ποντάρουν πολλά στον 17χρονο και δεν θέλουν με τίποτα να τον χάσουν. Αλλωστε, όπως ανέφερε και ο ίδιος στις πρόσφατες δηλώσεις του, ο Μπουλάρι είναι τεράστιο κεφάλαιο για το αλβανικό ποδόσφαιρο. Αυτός, ωστόσο, που θα επιλέξει που θα αγωνιστεί δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Εμιλιάνο, ο οποίος έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έχει ως όνειρο να γράψει τη δική του ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα, μπορεί να έχει φορέσει τα χρώματα της Κ17 της Αλβανίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί και με την αντίστοιχη φανέλα των ανδρών. Όπως και ο Ντουρμισάι μπορεί να επιλέξει την Ελλάδα, εάν και εφόσον κληθεί από τους ανθρώπους της γαλανόλευκης. Ο Μπούσι και οι συνεργάτες του φοβούνται ότι η ΕΠΟ θα μπει στη μέση και θα τον κλέψει μέσα από τα χέρια τους. Μια εξέλιξη που… τρέμουν, καθώς δεν θέλουν επουδενί έναν ακόμα Ντουρμισάι. Γι’ αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον Μπουλάρι να επιλέξει την Αλβανία.

Ο 17χρονος άσος, ο οποίος στη φετινή σεζόν με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει παίξει συνολικά σε 18 ματς και έχει 5 γκολ σε 573 λεπτά συμμετοχής, σε λίγο καιρό ίσως κληθεί να πάρει μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της καριέρας του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ