«Ντου» ο Σαββίδης για τους «μικρούς» του ΠΑΟ!

«Ντου» ο Σαββίδης για τους «μικρούς» του ΠΑΟ!

Ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης, έχουν στην ατζέντα τον Μπουζούκη, τον Κουρμπέλη, αλλά και ό,τι καλό διαθέτει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του. Το «εμπόδιο» για Κουρμπέλη.

Τα μεταγραφικά αλισβερίσια του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχουν μακρά ιστορία. Πριν ακόμη αναλάβει ο Σαββίδης. Από τον Σαλπιγγίδη, τον Χριστοδουλόπουλο, τον Μελίσση, τον Χαραλαμπίδη της πολυμετοχικότητας, έως τους δανεισμούς του Κάτσε και του Μυστακίδη, την ελευθέρας του Πούγγουρα και τα περσινά «ναι» των Πράσινων στις πωλήσεις των Κουρμπέλη και Μολέδο στους Θεσσαλονικείς (deals που χάλασαν οι ίδιοι οι παίκτες, αρνούμενοι να υπογράψουν στον ΠΑΟΚ). Με τους δύο συλλόγους να έχουν παραδοσιακά καλή επικοινωνία σε θέματα μεταγραφών και να βρίσουν λύσεις ακόμη και σε διάφορα εμπόδια που μπορεί να προκύπτουν.

Το νέο επεισόδιο στις επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, περιλαμβάνει δύο ονόματα: Του Γιάννη Μπουζούκη, του Τάσου Χατζηγιοβάνη και (ξανά) του Δημήτρη Κουρμπέλη. Με τον πρώτο, να αποτελεί διακαή πόθο του Δικεφάλου του Βορρά, με στόχο να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο και να κατεβάσει τον μέσο όρο ηλικίας του συνόλου του. Ο Μπουζούκης, άλλωστε, εμφανίζεται ως «καψούρα» του Γιώργου Σαββίδη. Ως ο παίκτης που θέλει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ενώ για τον Χατζηγιοβάνη το ενδιαφέρον έχει να κάνει περισσότερο με τη θέση που αγωνίζεται. Καθώς οι καλοί Ελληνες ακραίοι επιθετικοί, σπανίζουν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κουρμπέλη, τώρα, τα πράγματα είναι κατά τι διαφορετικά. Στον ΠΑΟΚ δείχνουν να έχουν ξεπεράσει το περσινό σοκ του «όχι» από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Και τον θέλουν ξανά. Αλλά όχι με τον… ατζέντη του, ο οποίος θεωρείται «ανεπιθύμητος» από τους Θεσσαλονικείς. Διότι θεωρούν ότι ο Αντώνης Αποστολόπουλος ήταν αυτός που παρέσυρε τον παίκτη και είπε το «όχι» τον περασμένο Γενάρη.

Αυτό το «ντου» του ΠΑΟΚ στη… νεολαία του Παναθηναϊκού είναι μια επιλογή επίδειξης δύναμης από τη διοίκηση Σαββίδη. Και προσπάθεια άσκησης πίεσης στους Πράσινους και προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι ο Παναθηναϊκός φτιάχνει τον φάκελό του στην εντέλεια, οι παίκτες είναι πληρωμένοι, θα πάρει άδεια κατά πάσα πιθανότητα και θα αποφασίσει μόνος του ποιον και πού θα πουλήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ