Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα του ο Κυριακόπουλος

Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα του ο Κυριακόπουλος

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο το πλάνο απόκτησης αριστερού μπακ εφόσον πωληθεί το καλοκαίρι ο Λεονάρντο Κούτρης που… αρέσει πολύ στο εξωτερικό.

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι αλήθεια πως κάνει μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του με τις εμφανίσεις του και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ερυθρόλευκο διεθνή.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τις εναλλακτικές του και έχει καταλήξει από την ελληνική αγορά σε ένα παίκτη του Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για τον 23χρονο Πατρινό, Γιώργο Κυριακόπουλο. Είναι βασικός για δεύτερη σερί σεζόν στο αριστερό άκρο της άμυνας των Αρκάδων και φέτος έχει συνολικά 29 συμμετοχές με 3 γκολ και μία ασίστ.

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν σχηματίσει καλή άποψη για τα προσόντα του και δεν αποκλείεται να κάνουν επίσημη κίνηση για την απόκτησή του, αν παραχωρήσουν το καλοκαίρι τον Κούτρη

Εκτός από το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση αλλά δεν ικανοποίησε τα «θέλω» της ομάδας αναμένονται να υπάρξουν και άλλες προτάσεις που αν καλύψου το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός θα υπάρξουν εξελίξεις και στα δύο μέτωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ