Έτσι θα «σβήσει» το χρέος του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Έτσι θα «σβήσει» το χρέος του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός μετά την αδειοδότηση που όλα δείχνουν πως θα πάρει, στοχεύει στην εξάλειψη του μεγάλου χρέους του με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλαμβάνει δράση.

Ο Παναθηναϊκός μετά από έναν μαραθώνιο διαβουλεύσεων και διακανονισμών με παίκτες, προπονητές και ομάδες, κατάφερε να κλείσει επιτυχώς τον φάκελο αδειοδότησης και όλα δείχνουν πως θα του χορηγηθεί η σχετική άδεια από την αρμόδια επιτροπή.,

Πλέον στο πράσινο στρατόπεδο κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Αυτή περιλαμβάνει σύμφωνα με την Live Sport και την δέσμευση που υπάρχει στον φάκελο της ΠΑΕ που αναφέρει ως βασικό στόχο τον μηδενισμό του χρέους. Εγχείρημα σίγουρα δύσκολο αφού φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ και σίγουρα δεν θα αρκέσουν τα έσοδα από χορηγίες, τηλεοπτικά και πωλήσεις παικτών.

Εδώ μπαίνει και πάλι στην εξίσωση ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να βάλει στα ταμεία του συλλόγου άλλα 15 εκατ. ευρώ μέχρι το 2020 για να μηδενιστεί έτσι το χρέος του Παναθηναϊκού. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχει καταθέσει συνολικά 45 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία διετία, ποσό πέρα από κάθε αμφιβολία, εντυπωσιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ