Τα δεδομένα για Ολιβέιρα και η αναζήτηση χαφ «box to box»

Τα δεδομένα για Ολιβέιρα και η αναζήτηση χαφ «box to box»

Στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να τα βρουν με τον Ολιβέιρα πριν συζητήσουν με την Πόρτο το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας. Παράλληλα αναζητείται στην ευρωπαϊκή αγορά μέσος box to box.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε και στην Τούμπα άρχισαν να γράφουν και να σβήνουν ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Πριν όμως μπουν για τα καλά στην αναζήτηση παικτών για την χρονιά του Champions League προέχει η οριστική διευθέτηση υποθέσεων που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Από την στιγμή που η υπόθεση του Φερνάντο Βαρέλα έχει πάρει τον δρόμο του, το βάρος έχει πέσει στην παραμονή του Σέρχιο Ολιβέιρα.

Από την πρώτη στιγμή οι Ασπρόμαυροι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Πορτογάλο χαφ. Τα 12 εκατομμύρια που ζητάει η Πόρτο, ως ρήτρα αποδέσμευσης είναι υπερβολικά και σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διαθέσει αυτό το μεγάλο ποσό για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή. Αφού εξέτασαν όλα τα δεδομένα, απέρριψαν την προοπτική του δανεισμού, κατέληξαν στο να συζητήσουν με τους Δράκους το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας.

Πριν όμως ταξιδέψει ο Μάριο Μπράνκο στην Πορτογαλία, θα γίνει μια νέα επαφή με τον ατζέντη του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει τη συμφωνία μαζί του, ώστε να πάει στη συνέχεια σε διαπραγμάτευση με την Πόρτο. Με τον Πορτογάλο η συμφωνία δεν είναι εύκολη, καθώς ζητάει ένα συμβόλαιο που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο εκτιμάται ότι από την ώρα, που είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα, θα επιτευχθεί η συμφωνία. Ας μη ξεχνάμε πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προσπάθησε από την πρώτη ημέρα να «ψήσει» τον συμπατριώτη να μείνει στην Τούμπα τα επόμενα χρόνια.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Σέρχιο Ολιβέιρα, στον ΠΑΟΚ, αποφασίσθηκε να αποκτηθεί ένας μέσος box to box. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστά μανατζερικά γραφεία έχουν ετοιμάσει λίστες με τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Οι Ασπρόμαυροι αναζητούν έναν παίκτη ηλικίας από 23 έως 26χρονών που θα μπορεί να παίζει από κόφτης έως και 10άρι. Θα μπορεί δηλαδή να συνδυάζει οξυδέρκεια, ατελείωτα τρεξίματα, ασίστ, σουτ από μέση ή μακρινή απόσταση, ακόμα και εκτέλεση φάουλ.

Το πιο σημαντικό στην υπόθεση απόκτησης χαφ είναι πως θέλουν έναν παίκτη που θα έχει ηγετικές ικανότητες, επιπέδου Champions League που θα μπορεί να κουβαλήσει στις πλάτες του την ομάδα και θα δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή. Η απόφαση απόκτησης χαφ έχει να κάνει και με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Βερνμπλουμ και Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση τον Οκτώβριο, ενώ ο Σουηδός δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι έτοιμος 100% στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ενώ οι Σάκχοφ και Μίσιτς, λογίζονται ως δεύτερες λύσεις, με τον Κάνιας να αποχωρεί το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ