Παναθηναϊκός – Άρης: Η κριτική των παικτών του Άρη

Παναθηναϊκός – Άρης: Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια πλήρωσε τα λάθη της άμυνας του και ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός και «τιμώρησε» τον μάλλον φλύαρο Αρη, επικρατώντας στο άδειο ΟΑΚΑ με 2-0. Εκπληκτικό το δεύτερο γκολ από τον Εμάνουελ Ινσούα στο 74′, με τον Χρήστο Δώνη να έχει ανοίξει το σκορ από το 63′.

Αναλυτικά η κριτική των Κίτρινων:

Χουλιάν Κουέστα: Στο 58ο λεπτό, ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να επέμβει, καθώς μέχρι τότε δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση. Δεν φέρει ευθύνη στη φάση του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού, καθώς εκτέθηκε από την άμυνα του, θα μπορούσε, όμως να αντιδράσει καλύτερα στο δεύτερο τέρμα που δέχτηκε.

Γιώργος Βαλεριάνος: Χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετώπισε ανασταλτικά προβλήματα, όμως, στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης είχε αρκετά προβλήματα από τη πλευρά του. Έδειξε διάθεση και πάθος.

Φραν Βέλεθ: Ο Ισπανός επέστρεψε στο βασικό σχήμα , δεν έφτασε, όμως στα υψηλά επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεων του. Με το γνωστό πάθος και δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά φέρει και αυτός ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, όπως και όλη η άμυνα.

Λίντσεϊ Ρόουζ: Σε άσχημη μέρα και ο Γάλλος , που έκανε αρκετά λάθη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχε σωστές τοποθετήσεις στις φάσεις των δυο γκολ του Παναθηναϊκού.

Μίχαϊ Κόρχουτ: Άσχημη εμφάνιση από τον Ούγγρο, όπως βέβαια και από την υπόλοιπη άμυνα του Άρη. Αδράνησε χαρακτηριστικά στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, που θα μπορούσε να είχε διώξει τη μπάλα.

Μανώλης Σιώπης: Αδιάκοπο τρέξιμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης δεν είχε την ίδια καλή απόδοση.

Μιτζέν Μπάσα: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο μέσος του Άρη, ενώ φάνηκε επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία του. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά, δεν βοήθησε, όμως, στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Ματέο Γκαρσία: Με εξαίρεση κάποιες ατομικές ενέργειες, η απόδοση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Νίκο Μαρτίνες: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Άρη. Προσπάθησε να περάσει κάθετες πάσες, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στη φάση του 22ου λεπτού, όμως, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ντάνιελ Λάρσον: Στο πρώτο μισό του αγώνα, ήταν πολύ δραστήριος και με την ταχύτητα και τη τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Διούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα.

Νικολά Ντιγκινί: Πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, χωρίς, όμως, να καταφέρει να γίνει επικίνδυνος για την εστία του Διούδη. Προσπάθησε να βοηθήσει και ανασταλτικά την ομάδα του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιάννης Φετφατζίδης: Μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και έκανε κάποιες ατομικές ενέργειες, χωρίς, όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Χαβιέ Ματίγια: Φανερά επηρεασμένος από τις ενοχλήσεις που ένιωθε, δεν ήταν ο γνωστός Ματίγια στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

Χαμζά Γιουνές: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ