Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε MVP τον Μάτος στο ματς με τον Αστέρα

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε MVP τον Μάτος στο ματς με τον Αστέρα

Ο Βραζιλιάνος Λέο Μάτος, αναδείχθηκε «Fans’ Man of the Match» στη νίκη του Δικέφαλου επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα επικρατώντας στον πρώτο ημιτελικό με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ένα καθαρό σκορ πρόκρισης που δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν είχε πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ στο αντίπαλο μισό του γηπέδου ήταν ο κλασσικός Μάτος που έχουμε συνηθίσει.

Ο «El Loco» σκόραρε και τα δύο γκολ του Δικεφάλου. Αρχικά εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-πάσα του Ζαμπά και εκτέλεσε για το 1-0, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ και έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η ψηφοφορία για τον «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης είχε τυπικό χαρακτήρα. Ο Μάτος διέλυσε τον ανταγωνισμό όπως ήταν αναμενόμενο και με ποσοστό σχεδόν 80% κατέκτησε το βραβείο, με τον Γιόσιπ Μίσιτς να είναι ο μοναδικός συμπαίκτης του που έπιασε διψήφιο ποσοστό.

Ο Κροάτης πήρε φανέλα βασικού και έκανε μία μεστή και γεμάτη εμφάνιση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ