Αποθέωσαν Σαββίδη, Λουτσέσκου και παίκτες

Αποθέωσαν Σαββίδη, Λουτσέσκου και παίκτες

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Ιβάν Σαββίδη, που βρέθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι έξω από το γήπεδο της Τούμπας, αλλά και την αποστολή του Δικεφάλου ενόψει του αγώνα με την Λαμία.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας για να αποθεώσει τους αυριανούς πρωταθλητές λίγη ώρα πριν την σέντρα με την Λαμία.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου όταν είδαν να φτάνει στο γήπεδο το αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, αλλά και το πούλμαν της αποστολής ξέσπασε σε χειροκροτήματα με το σύνθημα «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» να ακούγεται σε όλη τη Μικράς Ασίας.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητό του χειροκρότησε τους φιλάθλους για την στήριξη που είχε ο ίδιος και η ομάδα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια ως είθισται ο ομογενής επιχειρηματίας ασπάστηκε όλα τα μέλη της αποστολής λίγο πριν μπουν στα αποδυτήρια της Τούμπας. Ο Ιβάν Σαββίδης στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής για το Μακεδονία Παλλάς όπου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ