Οι επιλογές του Λουτσέσκου με την Λαμία (pic)

Οι επιλογές του Λουτσέσκου με την Λαμία (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την Λαμία. Ο Ρουμάνος χρησιμοποίησε, ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή προκειμένου να πάρει μια ακόμα νίκη.

Ο ΠΑΟΚ σε λίγη ώρα θα αγωνιστεί με τη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αρχική του ενδεκάδα. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι απουσίες των Ζαμπά και Λημιού οι επιλογές του για τα άκρα ήταν περιορισμένες.

Όσον αφορά τις υπόλοιπές θέσεις δεν υπάρχει κάποια έκπληξη καθώς οι γνωστοί θα παίξουν σ’ ένα  ακόμα ματς πρωταθλήματος. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης. στην άμυνα θα δούμε τον Μάτιος δεξιά, τον Βιερίνια αριστερά, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βαρέλα και Κρέσπο.

Στο κέντρο το δίδυμο Σάκχοφ και Ολιβέιρα επιστρέφει μετά τις ανάσες που πήραν στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ενρίκε και Μπίσεσβαρ, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ. Στον πάγκο για τον Δικέφαλο βρίσκονται οι: Ρέι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας, Μίσιτς, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Αρχική ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Ενρίκε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

Δείτε την ανάρτηση του ΠΑΟΚ στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ