Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους Αρκάδες σε ότι αφορά την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε μεγάλη γκέλα απέναντι στον Λεβαδειακό καθώς το τελικό 0-0 βάζει σε… περιπέτειες την ομάδα της Τρίπολης σε ότι αφορά την υπόθεση παραμονής. Ήταν ένα αποτέλεσμα που σίγουρα προκαλεί ανησυχία στους Αρκάδες καθώς απέναντι στον Αστέρα ήταν ο Λεβαδειακός, που δεν έχει επί της ουσίας ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Ο Αστέρας έδειξε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πως ήταν αποφασισμένος για τη νίκη και δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα της Τρίπολης είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί αμέσως μετά την σέντρα. Πιο συγκεκριμένα ο Μανιάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, πλάσαρε τον Μπάγιτς αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο και ο Λεβαδειακός προσπάθησε να βρει το γκολ και είδε δύο – τρεις καλές προσπάθειες. Ήταν όμως ξεκάθαρο πως ο Αστέρας είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, χωρίς όμως να καταφέρνει να σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως η έντονη βροχόπτωση ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα και για τις δύο ομάδες, καθώς δυσκόλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών Αστέρα και Λεβαδειακού.

Ίδιο «σκηνικό» και στο δεύτερο ημίχρονο

Το «σκηνικό» δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Λεβαδειακού, ψάχνοντας για το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Ο Καλτσάς και ο Μανιάς προκάλεσαν προβλήματα στην άμυνα του Λεβαδειακού αλλά τα λεπτά περνούσαν χωρίς ο Αστέρας να βρίσκει δίχτυα. Ο Μπάγιτς μάλιστα έκανε πολύ μεγάλη απόκρουση στο 95’ σε προσπάθεια του Καλτσά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Η ομάδα της Τρίπολης τα έδωσε όλα, ειδικά μετά το 75’, πιέζοντας ακόμα περισσότερο την άμυνα του Λεβαδειακού, χωρίς όμως να πετύχει γκολ και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

 

Το «κλειδί»: Η άμυνα του Λεβαδειακού άντεξε στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι και το πλάνο των φιλοξενούμενων λειτούργησε πολύ καλά.

Το 10άρι: Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Μπάγιτς έκανε πολύ καλό παιχνίδι και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Στον πάγκο: Οι παίκτες του Αστέρα δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν.

Γιατί κόουτς; Ο Γιώργος Παράσχος ίσως θα έπρεπε να έχει περάσει νωρίτερα στο ματς τον Αραβίδη για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Γκολ:

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Φερνάντεζ (73’ Αραβίδης), Μουνάφο, Βαλιέντε, Καλτσάς, Ρόλε (58’ Τσιλιανίδης), Κυριακόπουλος (68’ Τασουλής), Μανιάς.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Νίκας, Ντιόγκο, Λιάγκας, Μητρόπουλος (83’ Όμο), Χατζηλάμπρος, Γιακουμάκης (70’ Σαβαντόγκο), Καραχάλιος, Μαρκόβσκι (86’ Ζησόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ