Το ξεφτίλισε η «Εξυγίανση»: Ο Ομάρ σκόραρε και ο επόπτης έδωσε το… οφσάιντ της χρονιάς (pic, vid)

Το ξεφτίλισε η «Εξυγίανση»: Ο Ομάρ σκόραρε και ο επόπτης έδωσε το… οφσάιντ της χρονιάς (pic, vid)

Σε μία από τις πιο γελοίες αποφάσεις στην εποχή της Εξυγίανσης, ο επόπτης Απτόσογλου ακύρωσε γκολ του Ομάρ στο Αγρίνιο, ενώ καλυπτόταν από δύο παίκτες και ήταν τουλάχιστον ενάμιση μέτρο πίσω.

Η… εξυγίανση «χτύπησε» και στο Αγρίνιο, με τον βοηθό Ιορδάνη Απτόσογλου στο 32’ να κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ομάρ και να ακυρώνει κανονικό γκολ του Ολυμπιακού, παρότι ο μπακ των Πειραιωτών καλυπτόταν πεντακάθαρα από δύο παίκτες των γηπεδούχων!

Ο Σκανδιναβός ήταν τουλάχιστον ενάμιση μέτρο πίσω από τον τελευταίο αμυντικό του Παναιτωλικού, αλλά ο πρώτος βοηθός σήκωσε τη σημαία του και σταμάτησε με το «έτσι θέλω» τον Ομάρ. Μια πεντακάθαρη φάση, στην οποία ο άσος του Ολυμπιακού καλύπτεται και δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση οφσάιντ.

Ο βοηθός Απτόσογλου και ο διαιτητής Γεώργιος Τζοβάρας στέρησαν από τον Ολυμπιακό το 2-0 και προκάλεσαν την οργή των παικτών και του «ερυθρόλευκου» πάγκο. Μόνο στην Ελλάδα της… εξυγίανσης γίνονται τέτοια λάθη και μόνο κατά των Πειραιωτών.

Ο… χρυσοπληρωμένος Περέιρα θα είναι περήφανος για τον βοηθό Απτόσογλου, ο οποίος έχει υποπέσει δύο ακόμα τεράστια λάθη. Στο 21’ ο Τσοκάνης χτύπησε με αγκωνιά τον Ντάνιελ Ποντένσε και ο βοηθός έδωσε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων! Στο 34’ ο βοηθός έγινε και πάλι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, όταν έκοψε και πάλι με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά «θύμα» του ήταν ο Φορτούνης, ο οποίος καλυπτόταν από τον Πέδρο Αμαράλ. Ο Απτόσογλου σταμάτησε τον αρχηγό των Πειραιωτών, που έβγαινε τετ α τετ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Αλλού γι’ αλλού βρίσκεται ο βοηθός, που έχει υποπέσει σε τρία τουλάχιστον μεγάλα λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Διαιτησία… εξυγίανσης, που κάνει περήφανο το δημιούργημα του Μέλο Περέιρα και του «δικού» μας – κατά τον Ιβάν Σαββίδη – Βαγγέλη Γραμμένο.

Δείτε τη φάση με τον Ομάρ:

https://vimeo.com/328956161

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ