Στο προσκήνιο Ντιαλό και Γουαμανγκιτούκα για τον Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο Ντιαλό και Γουαμανγκιτούκα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει και πάλι τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Ligue 2, του Χαμπίμ Ντιαλό και του Σιλάς Γουαμανγκιτούκα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να ασχολείται με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει καλοκαιριού και όπως είναι λογικό εμπλέκεται σε αρκετά σενάρια. Σε ένα από αυτά λοιπόν οι ερυθρόλευκοι φέρονται να επανέρχονται για τις περιπτώσεις δύο Αφρικανών ποδοσφαιριστών που διαπρέπουν στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και είχαν απασχολήσει τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο λόγος για τους Χαμπίμ Ντιαλό και Σιλάς Γουαμανγκιτούκα που έχουν ακουστεί και στο παρελθόν για τους Πειραιώτες χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποια κίνηση. Ο Ολυμπιακός λόγω του Φρανσουά Μοντεστό και του Κριστιάν Καρεμπέ έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με το γαλλικό ποδόσφαιρο και έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις από τη Ligue 2.

Πέρσι απέκτησε τον Μαντί Καμαρά και φέτος έχει κλείσει ήδη τον Ουσεϊνού Μπα, ενώ φαίνεται πως δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Συγκεκριμένα δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός επανήλθε για τους Σιλάς και Ντιαλό και αναμένεται μάλιστα να κάνει και κίνηση για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Ντιαλό είναι 23 χρονών αγωνίζεται στη Μετς, ηφυσική του θέση είναι επιθετικός και είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος  με 20 γκολ (21 έχει ο πρώτος) σε 30 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως είναι και διεθνής με την εθνική Σενεγάλης, ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που παρακολουθούν την περίπτωση του.

Όσον αφορά τον έτερο μεταγραφικό στόχο των ερυθρόλευκων αυτός είναι ο Σιλάς Γουαμανγκιτούκα, ο οποίος είναι  19 ετών, κατάγεται από το Κονγκό και αγωνίζεται στην Παρί. Και αυτός αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και ως εξτρέμ, ενώ έχει σκοράρει 8 τέρματα σε 25 ματς στην Ligue 2.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο Σίλας είναι στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως οι Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Νιούκαστλ, Μαρσέιγ, Λιλ, Σάλκε και Φιορεντίνα. Ανάμεσα σε αυτές φέρεται να βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, όμως αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι πως και οι δύο παίκτες είναι δύσκολες περιπτώσεις τόσο λόγω ηλικίας, αλλά και επειδή αρκετοί σύλλογοι παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τα ονόματα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ