Αραούχο: Στο κόλπο πάντα η ΑΕΚ (pic)

Αραούχο: Στο κόλπο πάντα η ΑΕΚ (pic)

Ο γνωστός πλέον ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ, βλέπει πολύ πιθανή την πώληση του Σέρχιο Αραούχο και εμπλέκει στην υπόθεση και την ΑΕΚ.

«Φιτίλι» στους οπαδούς της ΑΕΚ έρχεται να βάλει ρεπορτάζ του γνωστού πλέον στη χώρα μας, ρεπόρτερ Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ σχετικά με τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο ρεπόρτερ των «Καναρινιών» κάνει λόγο για πολύ πιθανή πώληση του Αραούχο από την Λας Πάλμας καθώς δεν τον σηκώνει και πολύ το κλίμα στις Κανάριες Νήσους ενώ μετά την αποτυχία της ομάδας να ανέβει στην Primera θα υπάρχει οικονομική ζημιά.

Ο Λίτο Χιμένεθ έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter: «Πλέον είναι πολύ πιθανό να ξαναφύγει ο Αραούχο από τη Λας Πάλμας. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και έναν τραυματισμό φέτος. Ο σύλλογος θα εξετάσει την πιθανότητα πώλησής του. Η ΑΕΚ ονειρεύεται την επιστροφή του αλλά εξαρτηθεί από την τιμή εκκίνησης και ο παίκτης δεν το βλέπει αρνητικά. Υπάρχει ίσως και η προοπτική της Κίνας».

Η ΑΕΚ φυσικά δεν έχει ξεχάσει σε καμία περίπτωση τον αγαπημένο της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας, το αντίθετο μάλιστα και ειδικά αν δεν παραμείνει ο Πόνσε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει κίνηση για την επιστροφή του Αργεντινού.

https://twitter.com/LITOJJR/status/1115526810782056448

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ