ΠΑΟΚ: Τρεις υποψήφιοι για τον τίτλο «Play of the Month Μαρτίου»

ΠΑΟΚ: Τρεις υποψήφιοι για τον τίτλο «Play of the Month Μαρτίου»

Μάχη γίνεται μεταξύ των Μαουρίσιο, Σάκχοφ και Άκπομ για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη για τον μήνα Μάρτιο στον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη υποψηφιότητα έρχεται με μία ιδιαιτερότητα. Ο Χοσέ Μαουρίσιο που προηγείται με ποσοστό 47%, ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 2-0. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας χάρισε και δύο στιγμές βραζιλιάνικης μαγείας. Ο «ThePlaymaker» κατάφερε να κάνει στο ίδιο παιχνίδι και ποδιά και σομπρέρο.

Στη μάχη βρίσκεται ο Εβγέν Σάκχοφ που το ποσοστό του αγγίζει το 35%. Ο Ουκρανός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, παίζει απελευθερωμένα και φροντίζει πέρα από την ουσία που έχει στο γήπεδο να χαρίζει και θέαμα, παρά το γεγονός ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες ενέργειες. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια ο« Mr
Cold Blood» έπαιξε το 1-2 με τον Βαρέλα με ένα απίθανο τακουνάκι.

Τέλος στη συζήτηση μπαίνει και ο νικητής του βραβείου για το Φεβρουάριο. O Τσούμπα Άκπομ με ποσοστό που αγγίζει το 19% πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έδωσε την ασίστ στον Ενρίκε για το 0-2, ολοκληρώνοντας έτσι μία άψογη ομαδική προσπάθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ