ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Κάνιας

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Κάνιας

Άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε σήμερα κατά την διάρκεια της προπόνησης καθώς ο Χοσέ Κάνιας ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε στο γυμναστήριο.

Τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ δεν λένε να τελειώσουν. Σήμερα εμφανίστηκε ένα καινούργιο και ακούει στο όνομα Χοσέ Κάνιας.

Ο Ισπανός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να μείνει στο γυμναστήριο. Ο Κάνιας θα υποβληθεί σε εξετάσεις τις επόμενες ώρες για να φανεί σε τι κατάσταση είναι το πόδι του κι αν θα μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Λάρισα.

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Λέο Ζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με μπάλα και τρέξιμο το γήπεδο. Ο Τσούμπα Άκπομ συνέχισε θεραπεία στο τραυματισμένο του χέρι.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (10/4) οι Ασπρόμαυροι δούλεψαν πάνω στη φυσική κατάσταση με παιχνίδια σε μικρό χώρο και στην τακτική τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Την Πέμπτη (11/4) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα γυμναστούν το πρωί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ