ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Ενρίκε με πρόβλημα στο δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Ενρίκε με πρόβλημα στο δικέφαλο

Τα προβλήματα τελειωμό δεν έχουν για τον ΠΑΟΚ, καθώς από την σημερινή προπόνηση αποχώρησε ο Πέδρο Ενρίκε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΛ, καθώς ο Πέδρο Ενρίκε αποχώρησε από το πρόγραμμα με πρόβλημα στον δικέφαλο και θα κάνει εξετάσεις προκειμένου να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς.

Από την άλλη πλευρά, ο Κάνιας ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Ζαμπά, ωστόσο ο τελευταίος αναμένεται αύριο να μπει στο κανονικό μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τον Μπίσεσβαρ συμμετείχε στο πρόγραμμα κανονικά, ενώ ο Άκπομ βγήκε στο γήπεδο φορώντας νάρθηκα και έτρεξε.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνέχισε το πρωί της Πέμπτης (11.04) την προετοιμασία του για τη μάχη στο AEL FC Arena.

Η προπόνηση ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο κορόιδο. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, το άλλο εκτελέσουμε ασκήσεις 3 Vs 2 με έμφαση στη φυσική κατάσταση. Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ