Reuters: «Χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ξεχυθούν στους δρόμους»

Reuters: «Χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ξεχυθούν στους δρόμους»

Με τον ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και το Reuters για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όσα συμβούν μετά την αναμέτρηση με την Λάρισα και πολύ περισσότερο στη φιέστα με τον Λεβαδειακό.

Με την πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και την κάψα που υπάρχει στον κόσμο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ασχολήθηκε μέχρι και το Reuters.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Αγγλικής ιστοσελίδας: «Ο ΠΑΟΚ απέχει μια νίκη από την εξασφάλιση του εγχώριου πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Μάλιστα, ενδέχεται να το κάνει και αήττητος». Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις 24 νίκες που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ καθώς και στην διαφορά που έχει αναπτύξει από τις υπόλοιπες ομάδες και κυρίως από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

Εκεί όμως που το απογειώνουν είναι στα όσα θα γίνουν μετά την αναμέτρηση με την Λάρισα, αλλά και με τον Λεβαδειακό όπου θα έχουμε και την στέψη του πρωταθλητή.

«Χιλιάδες οπαδοί της ομάδας αναμένεται να ξεχυθούν στους δρόμους για να γιορτάσουν τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος, το οποίο ύστερα από χρόνια καταλήγει εκτός Αθήνας και όλα αυτά την ώρα που συνεχίζεται η έντονη αντιπαλότητα μεταξύ Θεσσαλονίκης και πρωτεύουσας…» αναφέρουν με αφορμή και τα όσα έγιναν πέρσι στο πρωτάθλημα».

Τέλος γίνεται μια αναφορά και στο αγωνιστικό τμήμα: «Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Ρουμάνο προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια αμφισβήτησης για τον τίτλο, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε ανεπηρέαστος και από την αποχώρηση του κορυφαίου σκόρερ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος μετακόμισε στην Αλ Ιτιχάντ τον περασμένο Γενάρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ