«Από του χρόνου ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει πόλεμο»

«Από του χρόνου ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει πόλεμο»

Ο Γκιτσιούδης μίλησε για την πορεία του Δικέφαλου αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης μιλώντας στο «Metropolis 95,5» τόνισε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτούν και την υποδομή για να προωθήσουν παιδιά στην πρώτη ομάδα.

Για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα όπου μπορεί να κλειδώσει και μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε: «Να μην υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ τη Λάρισα. Οι παίκτες του Λουτσέσκου θα πρέπει να μπουν συγκεντρωμένοι κι σ΄ αυτή την αναμέτρηση, να πάρουν το παιχνίδι και να σφραγίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ είπε: «Η ξέφρενη φετινή πορεία είναι έργο όλης της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ εδώ και δυο χρόνια παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό στον σύλλογο είναι ότι όλοι είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται προς τα έξω. Πέρα από 1-2 γεγονότα ο Λουτσέσκου κράτησε ισορροπία στα αποδυτήρια. Όταν υπάρχει οικονομική άνεση αλλιώς λειτουργούν τα αποδυτήρια, καθώς δεν υπάρχει μουρμούρα και γκρίνια. Όλα στον ΠΑΟΚ με την έλευση του Σαββίδη κυλούν ρολόι. Από του χρόνου ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει έναν πόλεμο».

Για τις επιτυχίες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ στο κομμάτι των ακαδημιών έχει οργανωθεί σωστά. Πέρα όμως από τους τίτλους ο ΠΑΟΚ πρέπει ο σιγά σιγά να κοιτάει την υποδομή και να προωθήσει παιδιά στη μεγάλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ