Ολυμπιακός: Η ίδια εντεκάδα κόντρα στην Ξάνθη και ο Αβραάμ

Ολυμπιακός: Η ίδια εντεκάδα κόντρα στην Ξάνθη και ο Αβραάμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει εναντίον της Ξάνθης την εντεκάδα που ξεκίνησε στο Αγρίνιο. Ο Πορτογάλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Αβραάμ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των ερυθρόλευκων την φετινή αγωνιστική περίοδο και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό «παρών», δείχνοντας την στήριξη τους στην ομάδα του λιμανιού κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική κίνηση από την πλευρά των φιλάθλων του συλλόγου.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με βάση λοιπόν τα όσα έχει δείξει ο 49χρονος τεχνικός, η εντεκάδα των ερυθρόλευκων στον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη αναμένεται να είναι η ακόλουθη: Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας και Χασάν.

Θα παίξει και ο Αβραάμ

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη είναι πολύ σημαντικό για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει ξανά την φανέλα των πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Παπαδόπουλο σαν αλλαγή στην αυριανή αναμέτρηση και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα υποδεχθούν με θερμό τρόπο τον Αβραάμ στην επιστροφή του στην ομάδα του λιμανιού.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει μιλήσει στους παίκτες του για την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη κι έχει ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ευχαριστήσουν και τον κόσμο που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ