Στο Βικελίδης ο Καρυπίδης, το βράδυ με την αποστολή

Στο Βικελίδης ο Καρυπίδης, το βράδυ με την αποστολή

Επίσκεψη του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη στο Βικελίδης, ενόψει της συμμετοχής των κίτρινων στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν

Το Κλεάνθης Βικελίδης σε λίγο καιρό θα αρχίσει να αλλάζει όψη με φόντο τη συμμετοχή του Άρη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς όπως όλα δείχνουν η θέση του στην 5αδα έχει ουσιαστικά «κλειδώσει».
Ο Θόδωρος Καρυπίδης επισκέφτηκε την έδρα της ΠΑΕ σήμερα (13/04) το μεσημέρι για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τις αλλαγές που είναι απαραίτητο να γίνουν, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της UEFA. Μαζί του κατά την επιθεώρηση ήταν ο υπεύθυνος της εταιρίας που έχει αναλάβει την ανάπλαση, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.
Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να κορυφωθούν μετά τη λήξη της τρέχουσας σεζόν, όταν η ομάδα δεν θα έχει πλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παρεμβάσεις θα γίνουν, μεταξύ άλλων, στις κερκίδες και τα δημοσιογραφικά θεωρεία, στα αποδυτήρια, στις σουίτες, στις τουαλέτες, καθώς και στον φωτισμό.
Το σημερινό πρόγραμμα του Καρυπίδη έχει και άλλη στάση που αφορά τον Άρη, αφού το βράδυ θα βρεθεί στο πλευρό της αποστολής για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, που θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ