Ζιλ Ντίας: «Αν έρθει μία πρόταση για να παραμείνω στον Ολυμπιακό, θα είναι καλοδεχούμενη»

Ζιλ Ντίας: «Αν έρθει μία πρόταση για να παραμείνω στον Ολυμπιακό, θα είναι καλοδεχούμενη»

Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, αναφέρθηκε στο θεαματικό του γκολ στο Europa League και τόνισε ότι θα δεχθεί με χαρά μια πρόταση παραμονής στον Πειραιά

Ο Ζιλ Ντίας σχολίασε το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, έκανε ένα απολογισμό της χρονιάς του στο Λιμάνι, αναφέρθηκε στο θεαματικό του τέρμα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι βλέπει με χαρά το μέλλον του στα Ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Ένα θέμα που έχουμε συζητήσει κατά το παρελθόν και με τον κόουτς αλλά και με συμπαίκτες σου, σχετίζεται με το κίνητρο που θα είχατε στα τελευταία ματς. Εσείς έχετε παραμείνει σε εγρήγορση. Μάλιστα με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Πως το καταφέρατε;

«Το κίνητρό μας είναι να μείνουμε αήττητοι στα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Φυσικά, να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια γιατί το χρωστάμε στους φιλάθλους μας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε έως το τέλος της χρονιάς».

Την Κυριακή δίνετε το τελευταίο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Ξάνθη. Με ποιο τρόπο θα ήθελες εσύ και οι συμπαίκτες σου να αποχαιρετήσετε τους φίλους της ομάδας;
«Φυσικά, θέλω να κερδίσουμε. Θέλω να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλω να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο μας. Και θα ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω. Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν μπορέσουμε να νικήσουμε και με δικό μου γκολ».

Από όλα όσα έχεις ζήσει στο Καραϊσκάκη με την ερυθρόλευκη φανέλα, υπάρχει κάτι που ξεχωρίζεις;

«Πραγματικά ξεχωρίζω εκείνο το πολύ όμορφο γκολ που είχα σκοράρει στο Europa League. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Ήταν ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχω βάλει. Ελπίζω να μπορέσω να το επαναλάβω, μία, δύο ή και περισσότερες φορές. Όσες περισσότερες, τόσο καλύτερα».

Έζησες το δεύτερο μισό της περιόδου με τον Ολυμπιακό. Ενώ απομένουν ακόμη τρία επίσημα ματς, τι θα έλεγες κάνοντας έναν απολογισμό;

«Μου αρέσει πάρα πολύ ότι έχω ζήσει εδώ. Έχω περάσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές. Φυσικά κάποια πράγματα τα οποία δεν εξαρτώνται από το σύλλογο, δεν πήγαν τελείως καλά. Όμως, αναφορικά με τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και την υποδοχή μου από την ομάδα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και πάνε όλα τέλεια εδώ».

Το μέλλον σου πως το βλέπεις; Τι θα ήθελες;

«Καταρχήν θέλω να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για το μέλλον. Όμως, αν έρθει μία τέτοια πρόταση για να παραμείνω στον Ολυμπιακό, θα είναι καλοδεχούμενη. Και φυσικά θα τη δεχθώ με μεγάλη χαρά».

Κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει του τελευταίου εντός έδρας ματς;

«Ελπίζω να έρθουν όλοι αύριο στο γήπεδο. Και να συνεχίσουν να μας δίνουν δύναμη, όπως έχουν κάνει έως τώρα σε όλα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ