Κατάσκοπος της Μίλαν στο Γ. Καραϊσκάκης για… τέσσερις

Κατάσκοπος της Μίλαν στο Γ. Καραϊσκάκης για… τέσσερις

Ο Ολυμπιακός στις 19:00 φιλοξενεί την Ξάνθη στο Γ. Καραϊσκάκης υπό το… βλέμμα της Μίλαν, αφού άνθρωπος των Ιταλών θα βρίσκεται στα επίσημα του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη σήμερα (14/4 και ώρα 19:00) στο Γ. Καραϊσκάκης. Το ματς εκτός από χιλιάδες κόσμου που θα γεμίσει και πάλι το Φαληρικό γήπεδο, θα παρακολουθήσει και άνθρωπος της Μίλαν, με το βλέμμα σε παίκτες των ερυθρόλευκων σύμφωνα με την Sportday.

Οι ροσονέρι γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Ολυμπιακός από τις μεταξύ τους κόντρες στο φετινό Europa League με μεγάλο θριαμβευτή τους Πειραιώτες. Από ότι φαίνεται λοιπόν η ομάδα του Μιλάνου έχει εντυπωσιαστεί από τέσσερις παίκτες του Μαρτίνς και για αυτούς θέλει να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες.

Πρόκειται για τους Κώστα Φορτούνη, Παπέ Αμπού Σισέ, Ντάνι Ποντένσε και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι ομολογουμένως έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση του Europa League και είναι λογικό να… γυαλίσουν σε ομάδες του εξωτερικού και εν προκειμένω στη Μίλαν που δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να κινηθεί για κάποιον από τους προαναφερθέντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ