Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του Κουρμπέλη

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που καλείται να λύσει ο Παναθηναϊκός είναι η παραμονή στο ρόστερ της ομάδας του αρχηγού, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και ο Παναθηναϊκός όπως είναι λογικό έχει αρχίσει να προετοιμάζει το πλάνο στο οποίο θα κινηθεί για την επόμενη σεζόν.

Σημαντικές παράμετροι για τους πράσινους είναι τόσο οι ανανεώσεις όσο και οι μεταγραφές (εισερχόμενες και εξερχόμενες) ποδοσφαιριστών, με σκοπό την όσο το δυνατό πιο γρήγορη συμπλήρωση του ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει ο Γιώργος Δώνης.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, θετικές εξελίξεις φαίνεται να έχουμε τη υπόθεση του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη. Πολλά είχαν ακουστεί το περασμένο διάστημα τόσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ όσο και για τις βλέψεις του ποδοσφαιριστή προς το εξωτερικό.

Για την ώρα όμως και σύμφωνα πάντα με την Live Sport, o Κουρμπέλης δεν ψάχνεται τόσο έντονα για να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού με αποτέλεσμα η ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού χαφ να συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες στο πράσινο στρατόπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ