Η ώρα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Η ώρα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, στις 19:00 αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λάρισα σε ένα ιστορικό αγώνα, καθώς αν ο Δικέφαλος νικήσει τότε κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ, τρεις στροφές πριν από το πέσιμο της καρό σημαίας ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες είναι να παίξουν το ποδόσφαιρο  που ξέρουν και καμία Λάρισα δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει.

Οι Θεσσαλονικείς, που γνώρισαν την αποθέωση από φιλάθλους του Δικέφαλου του Βορρά στην Εθνική οδό, βρίσκονται από χθες στην πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου κάτω  από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον φόβο των Ιουδαίων.

Σε πιο καθαρά αγωνιστικά θέματα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες: Ελ Καντουρί, Πέδρο Ενρίκε, Τσούμπα Άκπομ, Πόντους Βέρνμπλουμ και Ζοσέ Μαουρίσιο. Υπάρχουν όμως και ευχάριστα καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός, είδε τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις τους και έτσι οι δύο παίκτες μπήκαν στην αποστολή.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προ τα αριστερά θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιερίνια. Στα χαφ θα τοποθετηθούν οι Σέρτζιο Ολιβέιρα και Εβγέν Σάκχοφ, ενώ τον ρόλο του μεσοεπιθετικού θα έχει ο Δημήτρης Πέλκας. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ, ενώ στην κορυφή αυτής ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται και οι: Ρέι, Γιαννούλη, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάνιας, Ζαμπά και  Καρέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ