Χάβος : «Είναι βαριά ήττα»

Χάβος : «Είναι βαριά ήττα»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος έκανε λόγο για βαριά ήττα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος έκανε λόγο για βαριά ήττα της ομάδας του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός δέχθηκε ερώτηση για το μέλλον του Μόρα στην ομάδα του Αγρινίου, με τον Χάβο να δείχνει την ενόχληση του.

«Είναι μια βαριά ήττα που μας στεναχωρεί πολύ, ίσως περισσότερο από άλλες γιατί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί. Μετά ισορροπήσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλό ξεκίνημα, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ σε λίγα λεπτά από ατομικά λάθη. Χάσαμε τη φάση με τον Φάρλει που θα άλλαζε τη ροή του ματς. Δυστυχώς, μοιραία φάγαμε το τέταρτο γκολ», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Ο Χάβος ρωτήθηκε για τα λάθη του Μόρα και αν ο έμπειρος στόπερ έχει μέλλον στον Παναιτωλικό, με τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου να επισημαίνει. «Άλλη ερώτηση. Γιατί να μην έχει μέλλον; Δεν υπάρχουν λάθη στο ποδόσφαιρο; Όταν ένας παίκτης κάνει λάθος τότε όλοι πρέπει να τον στηρίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ