Κάναντι: «Χαιρόμαστε για τη νίκη και την τέταρτη θέση»

Κάναντι: «Χαιρόμαστε για τη νίκη και την τέταρτη θέση»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

Η νίκη με 2-0 του Ατρόμητου επί του Άρη, που ουσιαστικά του χάρισε την τέταρτη θέση, χαροποίησε ιδιαίτερα τον Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα, που όπως αποκάλυψε θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Για το παιχνίδι: «Από τη δική μας πλευρά δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Χαιρόμαστε για τη νίκη και την τέταρτη θέση. Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο ματς με τον Άρη, μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που δεν θα ήταν εύκολο να κερδίσουμε. Ο καιρός έπαιξε ρόλο, ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Και μετά το 2-0 είχαμε πολύ καλή τακτική απόδοση και δεν επιτρέψαμε στον Άρη να δημιουργήσει ευκαιρίες».

Για το αν ο Ατρόμητος άξιζε την τέταρτη θέση: «Δεν είναι θέμα ποιος ήταν καλύτερος, καταφέραμε και πήραμε δυο νίκες και είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν θα παραμείνει στο Περιστέρι: «Έχω πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία στον σύλλογο με τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο. Θα μιλήσουμε αυτή την εβδομάδα και θα δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς εικασίες, ψεύτικες ειδήσεις που δεν ισχύουν, στο ποδόσφαιρο δυστυχώς αυτά τα πράγματα ισχύουν».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Χαιρόμαστε πολύ για την τέταρτη θέση τώρα. Δεν ήρθα για να αλλάξω το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά για επιτυχίες με την ομάδα. Τα δυο αυτά χρόνια είμαστε επιτυχημένοι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ