Λουτσέσκου: «Με στεναχωρεί περισσότερο ο τραυματισμός, παρά ο βαθμός της ισοπαλίας»

Λουτσέσκου: «Με στεναχωρεί περισσότερο ο τραυματισμός, παρά ο βαθμός της ισοπαλίας»

Προβληματισμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Ράζβαν Λουτσέσκου όχι με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Λάρισα, αλλά με τον τραυματισμό του Αντρέ Βιερίνια.

Στο κομμάτι των τραυματισμών στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου ο οποίος εστίασε στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τονίζοντας πως πρέπει να σταθεί δυνατός!

«Ξεκάθαρα για τον Αντρέ στεναχωριέμαι περισσότερο. Είναι δύσκολο για εκείνον αλλά και για εμάς. Η στενοχώρια είναι σίγουρα μεγάλη για τον Αντρέ. Έκανε μια φανταστική σεζόν κι έχει αποδώσει τα μέγιστα πραγματικά. Είναι παράδειγμα για όλους και πάντα δίνει κίνητρο σε όλους. Είναι μέρος όλης αυτής της δουλειάς κι εύχομαι να το καταλαβαίνει.

Για το αποτέλεσμα, είμαι απογοητευμένος, γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι που κάναμε την περασμένη Κυριακή, αλλά με το -2 έπρεπε να περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να έχουμε δεχτεί άλλη φάση. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Για τους πολλούς τραυματισμούς του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, ανέφερε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διάφορα είδη τραυματισμών. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Τραυματισμοί στο γόνατο, όπως αυτοί του Μαουρίσιο ή του Αντρέ, είναι πιο σοβαροί. Υπάρχει και ο τραυματισμός του Τσούμπα, που από αύριο επιστρέφει. Υπάρχουν και τραυματισμοί όπως του Ομάρ ή του Πέδρο.

Είναι μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν Και σήμερα όσοι μπήκαν έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν χρήσιμες λύσεις…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ