Πετράκης: «Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα»

Πετράκης: «Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα»

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην δύσκολη θέση στην οποία έχει έρθει η ομάδα του μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα και τη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, αναγνώρισε την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα του, μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα, αλλά και τη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, μεγάλο πάθος, μεγάλη πίεση και οι δύο ομάδες είχαν προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ. Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Δυστυχώς δεν έγινε και σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα είμαστε σε δύσκολη θέση. Έχουμε 2 ματς ακόμα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να καταφέρουμε ό,τι δεν καταφέραμε μέχρι τώρα».

Για το ακυρωθέν γκολ και το αν έκρινε μία κατηγορία:
«Δεν χρειάζεται να πω τα αυτονόητα. Εσείς θα το αξιολογήσετε. Το παιχνίδι ήταν 0-0 και αν μέτραγε θα παίρναμε το πλεονέκτημα. Το παιχνίδι θα είχε δρόμο, αλλά θα είχαμε πλεονέκτημα. Δεν θέλω να κάνω άλλα σχόλια».

Για το αν μπορούν να μαζευτούν τα συντρίμμια εν όψει Πανιωνίου: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά σήμερα, το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν ανάλογο. Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν κι αυτή με την πλάτη στον τοίχο. Ήμασταν κοντά να κερδίσουμε, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί, αλλά για διάφορες συγκυρίες δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Είναι παρακαταθήκη αυτές οι εμφανίσεις για τα δύο τελευταία ματς, μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για τη δήλωσή του την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα κινδυνεύσουν οι δύο ομάδες:«Ελέχθη αλλιώς και αλλιώς μεταφέρθηκε. Ευχή εξέφρασα, δεν είπα ότι θα μείνουν. Παρερμηνεύτηκε αυτή η δήλωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ