Καμαρά: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους»

Καμαρά: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους»

Ο διεθνής με τη Νέα Γουινέα άσος του Ολυμπιακού, μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του επί της Ξάνθης (4-0), ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι εδώ για να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους τους, ενώ αναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες του για το Κόπα Άφρικα

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο τελευταίο του εντός έδρας ματς για φέτος, κόντρα στην Ξάνθη, την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα. Ο νεαρός χαφ των Ερυθρόλευκων, Μαντί Καμαρά, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στον βασικό στόχο της ομάδας που είναι να προσφέρει θέαμα στον κόσμο και να αποδεικνύει τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί είδαμε τη χαρά και τα συναισθήματα των φιλάθλων που από την αρχή τη σεζόν μας υποστηρίζουν, και αυτό τα λέει όλα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και για να αποδείξουμε τι μπορούμε να προσφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να μπορούμε να τους προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα και να είναι ευχαριστημένοι».

Για τις φιλοδοξίες της Εθνικής του στο Κόπα Άφρικα: «Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω με την εθνική μου ομάδα σε μια τέτοια διοργάνωση και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο μπορώ για να την βοηθήσω να καταφέρει κάτι καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ