Ψηφίστε τον MVP της 28ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 28ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής, μέσω του σχετικού γκάλοπ που διενεργεί.

Ολοκληρώθηκε και η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή μέσω του σχετικού γκάλοπ από to10.gr.

Ισμαΐλ Σασί, Χερόνιμο Μπαράλες, Ευθύμης Κουλούρης, Νίκολα Γιακιμόσβσκι και Γκιγιέρμε οι πέντε που επιλέξαμε για να ψηφίσετε αυτή τη φορά.

Ισμαΐλ Σασί
Ο ΟΦΗ πήρε μια τεράστια νίκη στο ΟΑΚΑ με 3-1 επί του Παναθηναϊκού και ο Γάλλος μέσος ήταν ο κορυφαίος των Κρητικών. Πέτυχε τα δεύτερο γκολ της ομάδας του χαρίζοντας προβάδισμα ενώ ήταν και ο παίκτης που πήρε την κεφαλιά για το 1-1 από το αυτογκόλ του Μακέντα.

Χερόνιμο Μπαράλες
Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που πέτυχε και τα δύο γκολ της Λαμίας χαρίζοντας έναν σημαντικό βαθμό γοήτρου απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα όπως η ΑΕΚ. «Χτύπησε» στο 34’ και τα 53’ και αν οι γηπεδούχοι αμύνονταν λίγο καλύτερα θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμη και το «τρίποντο».

Ευθύμης Κουλούρης
Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας του, κάτι το οποίο έδειξε και στο δύσκολο ματς με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. «Έφτιαξε» το πρώτο γκολ της ομάδας του με την ασίστ που έδωσε στον Μανούσο, ενώ πέτυχε το δεύτερο με εξαιρετικό πλασέ υπό δύσκολη θέση. Εφτασε τα 18 γκολ και φυσικά παρέμεινε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ.

Νίκολα Γιακιμόβσκι
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει από αυτή την αγωνιστική το πρωτάθλημα με τον Σκοπιανό αμυντικό να έχει σημαντικό μερίδιο σε αυτό. Ηταν εκείνος που ισοφάρισε στο 64’ στο τελικό 1-1 σε εξαιρετική αντεπίθεση της ΑΕΛ, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αναγκάσει τον Πασχαλάκη σε μεγάλη επέμβαση μετά από εκτέλεση φάουλ.

Γκιγιέρμε
Ο Ολυμπιακός «σάρωσε» (4-0) την Ξάνθη στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Γκιγιέρμε ήταν καταλυτικός σε αυτή την πολύ καλή παρουσία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, ενώ επιπλέον μοίρασε και μία εξαιρετική ασίστ στον Φορτούνη για το 4ο γκολ της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ