Στην Αθήνα ο Μπογιατά – Τι αναφέρουν στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Μπογιατά – Τι αναφέρουν στον Ολυμπιακό

Ο Ντεντρίκ Μπογιατά, βρέθηκε στην Αθήνα και δείπνησε μαζί με τον παίκτη του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ποια η αντίδραση των ερυθρόλευκων.

Ο Ντεντρίκ Μπογιατά είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό κατά το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου όπως είχατε ενημερωθεί από το «10». Ο Βέλγος στόπερ βρέθηκε λοιπόν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα όπου και συνέφαγε με τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Η έλευση του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα όπως είναι λογικό πυροδότησε εκ νέου τα σενάρια περί μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή όμως, οι Πειραιώτες δηλώνουν άγνοια επί του θέματος, τονίζοντας μάλιστα πως ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός λέγεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη Χέρτα Βερολίνου.

Να επισημάνουμε εδώ πως ο Βέλγος διεθνής κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σέλτικ και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η νέα του επαγγελματική στέγη, με τον μάνατζερ που χειρίζεται τις υποθέσεις αυτές να είναι ο ίδιος με αυτός του Κάιπερς ο οποίος θα ενταχθεί το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ