Σοκ με Βιεϊρίνια: Ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Σοκ με Βιεϊρίνια: Ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Τα χειρότερα δυνατά νέα για τον ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Τουλάχιστον 7 μήνες εκτός δράσης.

Είναι το τραγικό πρόσωπο ενός ολόκληρου πρωταθλήματος. Το πρόσωπο της θλίψης, εν μέσω μιας πανηγυρικής, ιστορικής σεζόν για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο της Βορείου Ελλάδος. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα μπορέσει να προσφέρει άλλο για φέτος τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο. Καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν τα χειρότερα δυνατά νέα.

Οπως έγινε γνωστό, ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το βράδυ της Κυριακής, στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Αυτή η τόσο ανύποπτη φάση, λοιπόν, θα τον αφήσει εκτός δράσεις για τουλάχιστον 6-7 μήνες. Καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου».

ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Πρακτικά όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο Βιεϊρίνια χάνει όλα τα προκριματικά του Champions League το προσεχές καλοκαίρι και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ από τον Νοέμβριο και μετά, αναλόγως την πορεία της επέμβασης, της αποθεραπείας και της αποκατάστασης.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ, καθώς είναι αδύνατον να μπορέσει να βγάλει τη χρονιά μόνο με τον Γιαννούλη. Ειδικά από τη στιγμή που ο Τόσκα δεν πρόκειται να αποκτηθεί, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει.

Ολα αυτά, βεβαίως, είναι πράγματα που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ στην πορεία. Καθώς τώρα αυτό που επικρατεί στον Δικέφαλο του Βορρά είναι το σοκ. Καθώς ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια, σε συνδυασμό με αυτούς των Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ, έχει στενοχωρήσει άπαντες στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ