Κούγιας: «Ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει και πιο ειλικρινές, αυτό με τον Γιαννάκη»

Η πιο ανθρώπινη ανακοίνωση που έβγαλε ποτέ ο Αλέξης Κούγιας είναι αυτή για τον γνωστό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, τον Γιαννάκη, τον οποίο φιλοξένησε και στο γήπεδο της Λάρισας

Κούγιας: «Ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει και πιο ειλικρινές, αυτό με τον Γιαννάκη» | to10.gr

Ο Αλέξης Κούγιας υποδέχθηκε και φιλοξένησε με άψογο τρόπο στη Λάρισα, τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ, τον Γιαννάκη, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο οπαδός του Δικέφαλου του έκανε δώρο μια εικόνα και μια κάρτα, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί ιδιαίτερα ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας.

Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε και μια ανακοίνωση-δήλωση στην οποία σημείωσε τα εξής:

«Νιώθω την ψυχική ανάγκη να δηλώσω τα εξής:

Νιώθω ευλογημένος γιατί ο Θεός με βοήθησε να μπορώ να έχω τις μετοχές της ΑΕΛ για ένα και μόνο λόγο, γιατί χθες έζησα πριν αρχίσει το παιχνίδι μία από μεγαλύτερες ψυχικές ικανοποιήσεις της ζωής μου.

Έζησα τις στιγμές που όλοι οι σωστοί άνθρωποι της κοινωνίας εύχονται να ζήσουν.

Το ζεστό φιλί του Γιαννάκη, η λαχτάρα που με αγκάλιασε, το καθαρό του βλέμμα, η εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας που μου χάρισε και το χειρόγραφο σημείωμα που έγραψε γι’ αυτόν ο πατέρας του ο κ. Λουκάς, ο άνθρωπος που 37 χρόνια είναι αυτός που επικοινωνεί μαζί του, που τον εκφράζει, που μιλάει αντί γι’ αυτόν, που χαίρεται και στενοχωριέται μαζί του, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει και ό,τι πιο ειλικρινές έχω εισπράξει ως συναίσθημα, εκτός από τα συναισθήματα που εισπράττω κάθε μέρα από τα παιδιά μου, τον Χρήστο μου και την Μάιρα μου, σε όλη μου τη ζωή.

Η ζωή είναι γεμάτη λύπες και λίγες χαρές, αλλά αυτή η χαρά που νιώθω από την επαφή μου με τον Γιαννάκη και τον πατέρα του είναι ανεπανάληπτη.

Ας τους έχει και τους δύο ο Θεός καλά και να τους φιλοξενούμε κάθε χρόνο στο γήπεδο μας και να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Με την άδεια τους δημοσιοποιώ στο site μας και την εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας και το ιδιόχειρο σημείωμα του κ. Λουκά του πατέρα του Γιαννάκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο