Η Ντέρμπι Κάουντι ενδιαφέρεται για τον Κουλούρη

Η Ντέρμπι Κάουντι ενδιαφέρεται για τον Κουλούρη

Άλλη μια ομάδα του εξωτερικού μπήκε στη λίστα εκείνων που ενδιαφέρονται για τον Ευθύμη Κουλούρη

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει φτάσει τα 24 επίσημα γκολ σε 33 ματς στον Ατρόμητο. Διανύει σαφώς την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Περιστερίου και με τα νούμερα που γράφει έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Στο διπλό με 2-0 του Ατρόμητο με τον Άρη στο Χαριλάου, ο Κουλούρης πέτυχε το 18ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο είναι πρώτος σκόρερ (ο Πόνσε της ΑΕΚ ακολουθεί με 15) και κέντρισε το ενδιαφέρον των σκάουτς της αγγλικής Ντέρμπι Κάουντι και της σκωτσέζικης Αμπερντίν.

Μάλιστα σύμφωνα με το βρετανικό σάιτ «the72.co.uk» ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ άρεσε πολύ στην Ντέρμπι Κάουντι, η οποία ψάχνει έναν στράικερ για την επόμενη σεζόν.

Ο Τσέχος Ματέι Βίντρα μετακόμισε πέρυσι από την Ντέρμπι Κάουντι στην Μπέρνλι αφήνοντας ένα μεγάλο κενό αφού είχε πετύχει 21 γκολ και ο Τζακ Μάριοτ δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει επάξια καθώς έχει μόλις 7 γκολ σε 30 ματς.

Το αγγλικό δημοσίευμα έχει αναφορές στις επιδόσεις του Κουλούρη αλλά δεν αναφέρει τίποτα για τη ρήτρα που έχει ο παίκτης στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, η οποία είναι ύψος 7,5 εκ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ