ΑΕΚ: Γκράφιτι στην είσοδο του εργοταξίου της Αγιάς Σοφιάς

ΑΕΚ: Γκράφιτι στην είσοδο του εργοταξίου της Αγιάς Σοφιάς

Με ένα εντυπωσιακό γκράφιτι με τον δικέφαλο αετό της ΑΕΚ, «ντύθηκαν» οι πόρτες του εργοταξίου του νέου γηπέδου της Ενωσης.

Πριν από λίγες ημέρες ο το σήμα της ΑΕΚ, που είχαν ζωγραφίσει οπαδοί της σε χώρο του εργοταξίου όπου χτίζεται το νέο γήπεδο της Ενωσγς, είχε εξαφανιστεί, καθώς οι εργασίες επεκτάθηκαν και η καλλιτεχνική δημιουργία των οπαδών της ΑΕΚ δεν μπορούσε να μείνει στη θέση της. Εντούτοις, οι φίλοι των Κιτρινόμαυρων, δεν μπορούσαν να αφήσουν το εργοτάξιο δίχως να δώσουν το… χρώμα της αγαπημένης τους ομάδας.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, όταν οι πρώτοι εργάτες βρέθηκαν στο σημείο για να συνεχίσουν τις εργασίες τους, αντίκρυσαν τη νέα… έκπληξη. Με τη νέα είσοδο του εργοταξίου της Νέας Φιλαδέλφειας, να έχει υποστεί… εικαστική παρέμβαση, με γκράφιτι που απεικόνιζε τον δικέφαλο αετό της ΑΕΚ και το λογότυπο της Original.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πόρτες της νέας εισόδου τοποθετήθηκαν μόλις χθες το απόγευμα. Κάτι που σημαίνει ότι οι… καλλιτέχνες εργάστηκαν πυρετωδώς έως τα ξημερώματα και έτσι η Αγία Σοφία απέκτησε το πρώτο της έμβλημα το οποίο είναι βέβαιο πώς αποκτά συλλεκτική αξία όταν οι πόρτες από λαμαρίνα θα αφαιρεθούν για να τοποθετηθούν οι κανονικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ