«Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δε φοβάται κανέναν»

«Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δε φοβάται κανέναν»

Ο Γιδόπουλος τόνισε ότι πρώτη φορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (από τη σεζόν 1979-80 και μετά) συνασπίστηκαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την αναβίωση του πρώην ΠΟΚ στους κόλπους της Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος θήτευσε την περίοδο Μπατατούδη και στον ΠΑΟΚ, σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά που θυμάται να συμβαίνει μια τέτοια σύμπραξη (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ) στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά τόνισε πως ο Δικέφαλος δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί, αφού η δυναμική του με τον Ιβάν Σαββίδη είναι πολύ μεγάλη.

Για την αναβίωση του πρώην ΠΟΚ στην ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου στη Super League: «Μπορώ να καταλάβω ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κατέβασαν τον υποψήφιό τους. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε δικό του. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ποτέ πριν δεν υπήρξε συνασπισμός των τριών ομάδων του πρώην ΠΟΚ».

Για τους λόγους που ένωσαν τις δυνάμεις τους Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ εναντίον του ΠΑΟΚ: «Καμιά από τις μεγάλες ομάδες δεν βάζει πρώτα το καλό του ποδοσφαίρου και μετά το συμφέρον της. Όλοι κοιτούν το συμφέρον της ομάδας τους. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει γίνει μεγάλη δύναμη. Είχε την ευτυχία να βρει έναν Σαββίδη, για τον οποίο, όπως είπα και παλιότερα, πρέπει να του χτίσουν άγαλμα έξω από την Τούμπα. Φέτος που παίρνει το Πρωτάθλημα, οι ανταγωνιστές του τον βλέπουν με μισό μάτι. Το ίδιο συνέβαινε και με την ΑΕΚ όταν πήρε το Πρωτάθλημα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει λόγους να ανησυχεί από τη συμμαχία των τριών της Αθήνας: «Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ όπως είναι τα τελευταία χρόνια μπορεί να φοβάται όσοι κι αν συνασπίζονται εναντίον του. Δεν έχει να φοβάται κάτι, και μιλώ αγωνιστικά. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν άγεται και φέρεται από εξωγενείς παράγοντες. Εν αντιθέσει με τις ομάδες στην Αθήνα, στις οποίες κουμανταδόροι είναι πολλοί παρατρεχάμενοι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει τις προϋποθέσεις να διατηρήσει τη δυναμική αυτή και τα επόμενα χρόνια: «Για τα επόμενα πέντε χρόνια, επειδή ο ΠΑΟΚ έχει το υλικό και επειδή η τσέπη του κ. Σαββίδη είναι βαθιά και δεν φοβάται να βάζει το χέρι του μέσα σε αυτήν, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα διατηρηθεί. Από τη στιγμή που θα γλυκαθεί από το πρώτο Πρωτάθλημα, ο κ. Σαββίδης θα κάνει το κάτι παραπάνω για να διατηρηθεί εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ