ΟΦΗ: Νοκ-άουτ ο Βουό

ΟΦΗ: Νοκ-άουτ ο Βουό

Ο Ιβοριανός στράικερ έχει υποστεί ρήξη ορθού μηριαίου και θα χάσει τα δύο τελευταία ματς του φετινού πρωταθλήματος με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο.

Τις υπηρεσίες του Πατρίκ Βουό θα στερηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα, καθώς ο Ιβοριανός στράικερ έχει υποστεί ρήξη ορθού μηριαίου και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στη μάχη της παραμονής.

Ο Αφρικανός φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη ορθού μηριαίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση το Χάιμε Βέρα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ούτε για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση, ο Μιχόγεβιτς έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Βαγιεμπά Σακόρ και Γιώργος Στρέζος. Αντίθετα, Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία και ο Κομεσίδης ατομικό πρόγραμμα.  Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για το πρωί της Πέμπτης στις 10:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ