ΑΕΚ: Ανοικτό κανάλι με Ιταλία για Μπάρκα

ΑΕΚ: Ανοικτό κανάλι με Ιταλία για Μπάρκα

Τα «μηνύματα» που έρχονται για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα από τη γειτονική χώρα ενόψει καλοκαιριού.

«Ζεστό» φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες από ομάδες της Ιταλίας για τον Βασίλη Μπάρκα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που οι Κιτρινόμαυροι εκτιμούν πως μπορεί να αποτελέσει το δυνατό «χαρτί» τους σε αυτή την ιστορία. Οι εμφανίσεις του Μπάρκα στο Champions League τον έφεραν για τα καλά στις μεταγραφικές λίστες συλλόγων. Με την αγορά της Ιταλίας να δείχνει αυτή τη στιγμή ως πιο δραστήρια, σχετικά με το θέμα της μεταγραφής του Μπάρκα.

Η Ρόμα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα γκολκίπερ, χωρίς να είναι όμως η μοναδική ομάδα από τη γειτονική χώρα που παρακολουθεί τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Μιας και οι πληροφορίες θέλουν κι άλλο σύλλογο από το Καμπιονάτο, να έχει τον Μπάρκα στην ατζέντα του.

Η ΑΕΚ είναι ενήμερη για τις παραπάνω εξελίξεις. Ενώ σύμφωνα με κάποιες πηγές, πρόσφατα έλαβε και το «μήνυμα» πως το… κανάλι με την Ιταλία για λογαριασμό του Μπάρκα, παραμένει ανοικτό. Κυρίως μέσω επαφών που έχουν γίνει από ατζέντη που δραστηριοποιείται στην εν λόγω αγορά και είναι άλλος από εκείνον που εκπροσωπεί τον παίκτη.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές πως ο συγκεκριμένος μάνατζερ είναι ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε, ο ατζέντης του Μάρκο Λιβάγια που έχει αναπτύξει ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Εκείνο που είναι βέβαιο πάντως είναι πως το θέμα του Μπάρκα και της Ιταλίας είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό, με τη Ρόμα να μην… παίζει μόνη της «μπάλα» σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του άσου της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ