Σκαρτάδος: «Μεγάλη τιμή που θα είμαστε παρών την Κυριακή»

Σκαρτάδος: «Μεγάλη τιμή που θα είμαστε παρών την Κυριακή»

Ο Γιώργος Σκαρτάδος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα κατορθώματα του φετινού ΠΑΟΚ ενώ ανέδειξε και τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Σκαρτάδος με αφορμή την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος μίλησε στο Metropolis για τους MVP της φετινής σεζόν, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την διοικητική σταθερότητα που κάνει τη διαφορά.

«Αυτή η ομάδα έχει έναν τετράπτυχο που είχαμε και εμείς το 1985. Έχει καλούς παίκτες, καλούς προπονητές, καλή διοίκηση και τον κόσμο μαζί της. Όλα αυτά συνετέλεσαν φέτος για να το πάρει, όπως και πέρσι. Με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει και τα παιχνίδια που έχει κάνει ο φετινός ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να το πάρει αήττητος. Θα είναι, σίγουρα, μια επίδοση που δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Την δεκαετία του 80’ ο ΠΑΟΚ άλλαξε 5-6 διοικήσει, τώρα έχει μια σταθερή διοίκηση, αλλά και την οικονομική δυνατότητα να πάρει παίκτες για να κάνει το κάτι παραπάνω. Όχι μόνο για να παίρνει τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, που πιστεύω πως θα συμβεί, καθώς πόθος όλων των ΠΑΟΚτσήδων είναι επιτέλους η ομάδα να μπει στους ομίλους του Champions League».

Για τους κορυφαίους της χρονιάς είπε: «Ο Μάτος με τον Βιεϊρίνια που σκόραραν σε κομβικά παιχνίδια, ο Πρίγιοβιτς που βοήθησε στον πρώτο γύρο και ο Πασχαλάκης που έκανε εντυπωσιακά ματς».

Για τους μέσους του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει στο κέντρο παίκτες που σκοράρουν. Φέτος υπάρχουν και δίνουν λύσεις στην ομάδα. Για να κάνει το επόμενο βήμα, με δεδομένους και τους τραυματισμούς, χρειάζεται ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή».

Για την παρουσία του Λουτσέσκου σημείωσε: «Η σοβαρότητα και η πειθαρχία που έδειξε από την πρώτη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, φανερώνουν ότι είναι πολύ καλός προπονητής».

Για την παρουσία όλων των βετεράνων στη φιέστα του πρωταθλήματος είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας αυτό που θα ζήσουμε την Κυριακή, καθώς θα έχουμε δίπλα μας αυτούς τους παίκτες, που κατάφεραν να φέρουν στην Τούμπα το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Αν μπορούσα να μιλήσω με τον Ιβάν Σαββίδη θα του έλεγα να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ