Μπογέ: «Χαρούμενος στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ»

Μπογέ: «Χαρούμενος στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ»

Ο Λούκας Μπογέ εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως βρίσκεται στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν λόγω του τραυματισμού του.

Την ώρα που αργεντίνικα Μέσα παρουσιάζουν τον Λούκας Μπογέ μια ανάσα μακριά από την Εστουδιάντες, ο ίδιος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και χαρούμενος στην ΑΕΚ.

Στο match programme του αγώνα με τη Λάρισα, ο εξτρέμ της «Ένωσης» μίλησε για την περίοδο που βρίσκεται στην Ελλάδα, για τον τραυματισμό που τον κράτησε πίσω στις αρχές της σεζόν, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόσφατη αγωνιστική του κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το πρώτο τρίμηνο ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα και είναι λογικό αφού ο τραυματισμός μου με κράτησε πίσω.

Όμως αφού τον ξεπέρασα και προσαρμόστηκα και στη χώρα και στην ομάδα τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και αισθάνομαι ευτυχισμένος εδώ» τόνισε αρχικά ο 23χρονος για να συνεχίσει:

«Όταν είσαι επιθετικός ή παίζεις σε μια θέση στην επίθεση το γκολ είναι αυτό που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά από ένα ή δύο γκολ τα πράγματα βγαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με πριν και εγώ τώρα απολαμβάνω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ