«Πολύ κοντά στην Εστουδιάντες ο Μπογέ»

«Πολύ κοντά στην Εστουδιάντες ο Μπογέ»

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την επιστροφή του Λούκας Μπογέ στην Αργεντινή, καθώς η Εστουδιάντες φέρεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αργεντινή είναι ο Λούκας Μπογέ. Την Τρίτη (16/4), ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cielo» έφερε για πρώτη φορά στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες για τον επιθετικό της ΑΕΚ, με το ενδεχόμενο αποχώρησης του 23χρονου από την «Ένωση» να είναι πλέον πιο ορατό από ποτέ.

Μάλιστα, δημοσίευμα του «elsol.com.ar» φαίνεται πως επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του αργεντίνικου συλλόγου για τον ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα το πάει και ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως κατά πάσα πιθανότητα ο νεαρός εξτρέμ θα αγωνίζεται  από τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Λατινοαμερικάνικης ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του συλλόγου βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Τορίνο για να ενημερωθεί για την περίπτωση του Μπογέ, με τις πρώτες επαφές να γίνονται σε θετικό κλίμα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως πρόθεση της Εστουδιάντες είναι να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, παρά με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ