«Ο ΠΑΟΚ κυρίαρχος στην Ελλάδα για τα επόμενα 10 χρόνια»

Ο Κούλης Αποστολίδης είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του Δικέφαλου.

«Ο ΠΑΟΚ κυρίαρχος στην Ελλάδα για τα επόμενα 10 χρόνια» | to10.gr

Ο Κούλης Αποστολίδης δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τον ΠΑΟΚ και μιλώντας στο «Metropolis 95,5» τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να κυριαρχήσει στην Ελλάδα τα επόμενα 10 χρόνια!

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ φέτος είναι να κάνει το νταμπλ. Τη φετινή σεζόν πρέπει να τη χαρούμε και να την απολαύσουμε. Όμως το πιο σημαντικό είναι το αύριο. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν και ειδικά για το θέμα της Ευρώπης και την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Όλη η Ελλάδα παραδέχεται ότι ο ΠΑΟΚ φέτος είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια παίρνει στο Πρωτάθλημα. Εγώ είμαι σίγουρος ο ΠΑΟΚ θα αξιοποιήσει τη φετινή σεζόν για το μέλλον. Έχει τις δυο βασικές προϋποθέσεις για να πετύχει. Το οικονομικό, αλλά και τη δυναμική του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα είναι ο κυρίαρχος στην Ελλάδα τα επόμενα δέκα χρόνια».

Για τη μεγάλη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει φοβερή δουλειά στο τμήμα υποδομών. Τεράστιες είναι οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη στις ακαδημίες, που δουλεύουν σωστά και κερδίζουν και τίτλους. Υπάρχουν μεγάλα ταλέντα και το καλό είναι να αξιοποιηθούν κάποια παιδιά απ’ αυτά στη μεγάλη ομάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο