Ολυμπιακός: Η απαίτηση του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η απαίτηση του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει να δώσει ευκαιρίες στα δύο τελευταία ματς με Λαμία και Λάρισα, θέλει όμως την ίδια σοβαρότητα από όλους, καλό ποδόσφαιρο και νίκες. «Ψάχνεται» στην Ελβετία για φιλικά ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως στα δύο τελευταία ματς που απομένουν για το τέλος της σεζόν, στη Λαμία και την Λάρισα, θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του. Θα μοιράσει όσο γίνεται τον χρόνο συμμετοχής θέλοντας να τεστάρει κάποιους ποδοσφαιριστές του, όπως ο Λοντίγκιν που αναμένεται να είναι βασικός και στα δύο παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό κατασταλάξει στο πλάνο της επόμενης χρονιάς, κάτι που σημαίνει πως έχει αξιολογήσει το υπάρχον υλικό, τους δανεικούς αλλά και τις αναγκαίες προσθήκες ώστε ο Ολυμπιακός να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερα και να πετύχει τους στόχους της νέας χρονιάς.

Θέλει όμως να εξαντλήσει τις πιθανότητες και να δει αγωνιζόμενους κάποιους παίκτες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως τα ματς που απομένουν έχουν για τον Ολυμπιακό διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Μαρτίνς το έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του και περιμένει να το δει και στην πράξη.

Περιμένει σοβαρότητα και διάθεση από όλους, καλό ποδόσφαιρο και βεβαίως δύο ακόμη νίκες μια και ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σεζόν.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Μαρτίνς, το πρόβλημα που έχει ο Γκιγιέρμε λογικά δεν θα του στερήσει την συμμετοχή στο ματς με την Λαμία ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας. Τόσο ο Μεριά όσο και ο Ανδρούτσος μπορούν να καλύψουν το κενό.

Εν τω μεταξύ ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν «τρέχει» για τα καλά με τον Μαρτίνς να θέλει πολλά και καλά φιλικά το καλοκαίρι ώστε η ομάδα να πάει «γεμάτη» στα πρώτα επίσημα ματς στα τέλη του Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετά να βρεθεί για 4-5 μέρες σε ένα προπονητικό κέντρο στην Ελβετία, λίγο έξω από την Γενεύη, με στόχο να δώσει δυνατά φιλικά.

Στο ίδιο προπονητικό άλλωστε αναμένεται να βρεθούν αρκετές ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες με στόχο να παίξουν σε δυνατά τουρνουά.

Αν ο Ολυμπιακός θα πάει τελικά στην Ελβετία θα το γνωρίζουμε σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ