Παίκτη από την Football League «τσεκάρει» η ΑΕΚ

Παίκτη από την Football League «τσεκάρει» η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κοιτάει και στην εγχώρια αγορά για παίκτες που μπορούν να γεμίσουν το ρόστερ της και δεν περιορίζεται μόνο σε ποδοσφαιριστές της Superleague…

Ο προγραμματισμός για την ερχόμενη σεζόν καλά κρατεί στην ΑΕΚ. Τα μεταγραφικά των κιτρινόμαυρων «τρέχουν» κανονικά με τον Λυμπερόπουλο να κάνει αλλεπάλληλα ταξίδια στο εξωτερικό, παρακολουθόντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως στην Ένωση δεν κοιτάζουν και στην εγχώρια αγορά για αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Και όταν λέμε εγχώρια αγορά εννοούμε και αυτή της Football League. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, η ΑΕΚ τσεκάρει τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ του Απόλλωνα Λάρισας, Λούκας Ράμος.

Ο Ράμος στα 24 του χρόνια βρίσκεται στην πρώτη του χρονιά εκτός Βραζιλίας και αγωνίζεται βασικός στην ομάδα της Λάρισας έχοντας 22 συμμετοχές και μία ασίστ. Έχει ύψος 1.84μ και σίγουρα θα λογίζεται ως μία ακόμη λύση στον άξονα μαζί με τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Κρίστισιτς και Σαμπανάτζοβιτς, μιας και ο Άλεφ βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι εκτός προγραμματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ