«Μιλάει με Λιλ για Μπενζιά ο Ολυμπιακός»

«Μιλάει με Λιλ για Μπενζιά ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή με τη Λιλ για τον μεσοεπιθετικό Γιασίν Μπενζιά, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός προχωράει κανονικά τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν. Και αν πρώτο μέλημα των ερυθρόλευκων είναι να «δέσουν» τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ τους (Σα, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Φορτούνης), δεν σημαίνει πως δεν έχουν το βλέμμα τους στραμμένο σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Τουρκία, μια από αυτές είναι και του Γιασίν Μπενζιά. Πρόκειται για τον Γαλοαλγερινό μεσοεπιθετικό της Λιλ ο οποίος αγωνίζεται δανεικός για τη Φενέρμπαχτσε. Έχει φέτος 20 συμμετοχές και 2 ασίστ και η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν προτίθεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Κάπου εκεί μπαίνει και ο Ολυμπιακός ο οποίος φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τη Λιλ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με την χρηματιστηριακή του αξία να εκτιμάται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν τις εν λόγω φήμες σύμφωνα με τη Live Sport, ωστόσο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόκτησή του το αν θα συμπεριληφθεί στις κλήσεις της Αλγερίας ενόψει του Copa Africa, γεγονός που θα τον κάνει να χάσει το ξεκίνημα της προετοιμασίας αλλά και τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ