«Όχι» Ολυμπιακού σε Ουντινέζε για Καμαρά

«Όχι» Ολυμπιακού σε Ουντινέζε για Καμαρά

Η Ουντινέζε κινήθηκε δυναμικά για να αποκτήσει τον Μαντί Καμαρά κάνοντας πρόταση στον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να αρνούνται τα εκατομμύρια των Ιταλών.

Ο Μαντί Καμαρά το καλοκαίρι ήρθε από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό, το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι αναφορές αυτών που τον παρακολουθούσαν πως πρόκειται για ατόφιο ταλέντο αποδείχθηκαν σωστές, με τον νεαρό αμυντικό χαφ να κερδίζει με το καλημέρα την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και να… βγάζει μάτια σε αρκετά ματς.

Δεν είναι παράλογο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων ομάδων από το εξωτερικό, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως πουλάει ακριβά και μόνο με τους δικούς του όρους.

Αυτό το κατάλαβε και η Ουντινέζε η οποία σύμφωνα με τον πρωταθλητή κατέθεσε στους Πειραιώτες πρόταση ύψους 11 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς με τη Γουινέα χαφ.

Πήρε όμως αρνητική απάντηση από τους ερυθρόλευκους καθώς θεωρούν τον Καμαρά αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, θέτοντας ως τιμή εκκίνησης για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση τα 15 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ