«Κολλάει» η μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

«Κολλάει» η μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Η καθυστέρηση που υπάρχει από την Πολιτεία για την μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο, αναγκάζει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σκέφτεται στο να παραμείνει έναν ακόμα χρόνο στην Τούμπα η ομάδα και λόγω του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ, μπορεί να τρέχει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου, καθώς χθες πήρε και την ομόφωνη έγκριση της Μητροπολιτική Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο της Νέας Τούμπας, όμως η Πολιτεία φαίνεται πως του βάζει τρικλοποδιές με την  μετακόμιση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση ως προς το θέμα της μετακόμισης στο γειτονικό στάδιο, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πήρε ακόμα(;) στα χέρια της έγγραφα από την διοίκηση του Καυτανζογλείου που να οριστικοποιεί την συμφωνία των δύο πλευρών.

Ακόμα και τώρα η διοίκηση του σταδίου να στείλει τα έγγραφα της συμφωνίας, ο χρόνος δεν φτάνει να οργανωθεί η μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο και να δηλωθεί από την ΠΑΕ ως έδρα για τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα πρέπει σε ένα μήνα οι Ασπρόμαυροι να έχουν δηλώσει έδρα στην UEFA και στη συνέχεια να έρθει το κλιμάκιο για να δει το Καυτανζόγλειο αν μπορεί να πάρει άδεια για την διεξαγωγή αγώνων για τα προκριματικά του Champions League. Ακόμα και τα συνεργεία να δουλεύουν διπλοβάρδιες δεν προλαβαίνουν να κάνουν στάδιο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο γήπεδο για την διεξαγωγή αγώνων.

Στον ΠΑΟΚ, είναι της άποψης να παραμείνουν και του χρόνου στην Τούμπα για να μπορέσουν χωρίς πίεση να προετοιμαστούν καλύτερα για την μετακόμιση στο γειτονικό στάδιο.

Ταυτόχρονα όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται από το κεφάλαιο που λέγεται «Νέα Τούμπα». Αυτό που προκύπτει είναι πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση του ΠΑΟΚ να γκρεμίσει τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις (σχολείο, κολυμβητήριο, πολιτιστικό κέντρο), αλλά επιδιώκει να τις εντάξει σε μία συνολική ανάπλαση της περιοχής. Αυτό που λένε στην Τούμπα είναι πως θέλουν να βάλουν τις δικές τους πινελιές για μία συνολική ανάπλαση της περιοχής.

Σύμφωνα με το πλάνο του ΠΑΟΚ θα υπάρχουν 200 θέσεις πάρκινγκ δίπλα στο γήπεδο όπως συμβαίνει και τώρα και άλλες 400 που θα προέλθουν από συμφωνία με ιδιώτη (ένα πάρκινγκ κοντά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο) που θα μισθώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάθε φορά που γίνεται αγώνας. Επίσης  η εγκατάσταση που θα κάνει ο ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις, που θα ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό και θα χρησιμοποιείται καθημερινά για πολλές ώρες από τους πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ