ΠΑΟΚ: Με τον αρχηγό στην αποστολή για το ματς-τίτλος

ΠΑΟΚ: Με τον αρχηγό στην αποστολή για το ματς-τίτλος

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στην 18μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στην ξέφρενη πορεία του προς τον τίτλο μετά από 34 χρόνια και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την αποστολή αυτού του ιστορικού ματς για τον Δικέφαλο, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

90 λεπτά μακριά από το όνειρο. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για μία βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία. Το αγωνιστικό τμήμα με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που το διακρίνει από την αρχή της σεζόν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας (21.04, 19:00).

Το προπονητικό πρόγραμμα του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στους Βοιωτούς. Πρώτα προθέρμανση και κορόιδο και στη συνέχεια ασκήσεις και παιχνίδι με τον προπονητή, οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις. Οι Πέδρο Ενρίκε , Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Ο αρχηγός μπορεί να είναι εκτός μάχης αλλά θα συμμετέχει κανονικά στην αποστολή της ομάδας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τους εκλεκτούς του μετά το τέλος της προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία.

Αναλυτικά η 18άδα για την αναμέτρηση της Κυριακής: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μαλεζάς , Μίσιτς , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ