Μετά τη Λαμία, παίρνουν σειρά οι Σα και Φορτούνης

Μετά τη Λαμία, παίρνουν σειρά οι Σα και Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός θέλει να δέσει δύο από τα βαριά χαρτιά του, με τις εξελίξεις να αναμένονται αμέσων μετά το σημερινό (21/4) ματς κόντρα στη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός εν μέσω των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων της σεζόν, τρέχει παράλληλα και το πλάνο της νέας σεζόν. Ένα πλάνο που περιλαμβάνει μεταγραφές, αποχωρίσεις αλλά και ανανεώσεις παικτών.

Μετά λοιπόν το σημερινό (21/4) ματς κόντρα στη Λαμία, αναμένεται να υπάρξουν νέες και ίσως τελειωτικές εξελίξεις σχετικά με τα συμβόλαια δύο εκ των σημαντικότερων παικτών του ρόστερ, των Σα και Φορτούνη σύμφωνα με της εφημερίδα Sportime.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας παρουσιάζεται θετικός στο να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στο Λιμάνι, ωστόσο πέραν της ρήτρας που απαιτεί η Πόρτο για να τον παραχωρήσει, οι ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που θέλει σημαντικά αυξημένο συμβόλαιο.

Όσον αφορά την υπόθεση του ηγέτη του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά πιο εύκολα. Και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να προτίθεται να αυξήσει σε λογικά πάντα πλαίσια τις απολαβές του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ